Adviseur 06-21631564 Elles Vervloet Elles Vervloet is een jonge en enthousiaste adviseur. Zij studeerde Geschiedenis in Nijmegen. Ze behaalde haar bachelor en besloot daarna te kiezen voor de Master European Studies – identity and integration in Amsterdam. Tijdens haar master ontstond een bredere interesse in de lokale overheid, zowel op bestuurlijk als op organisatie vlak.…

Bart Venrooij

Adviseur Bart Venrooij Bart Venrooij is expert in het veiligheidsdomein en heeft ruim 47 jaar ervaring. Hij werkte 35 jaar bij de politie waarvan 20 jaar in de bestrijding van zware georganiseerde criminaliteit. En hij was 12 jaar het hoofd van de afdeling Openbare Orde en Veiligheid (OOV) van de gemeente ’s‑Hertogenbosch. In 1975 startte…

Adviseur

Adviseur06-23851989 Jos Dolstra Jos is goed thuis in de processen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Vanaf 2012 adviseert hij overheden in verschillende rollen bij het implementeren van de wet. Hij combineert een goed inzicht in de veranderopgave die de Omgevingswet met zich meebrengt met een gedegen kennis van de inhoud. Hij voert verkenningen uit naar…

Adviseur

Dr. John Smits (1962) is bestuurskundige en heeft als onder meer gewerkt bij DHV Management Consultants, Deloitte, de VROM-Inspectie (Noord-Brabant) en de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Adviseur

Drs. John Rayer adviseert samenwerkende overheden bij beleids-, bestuurs- en organisatievraagstukken. Hij is in Nijmegen afgestudeerd in bestuurs- en beleidswetenschappen en heeft meer dan 15 jaar ervaring met en kennis van complexe vraagstukken bij overheden.

Frank is organisatieadviseur en heeft als management consultant onder meer gewerkt bij Deloitte en DHV. Frank heeft ruime ervaring met vraagstukken rond Publiek Management.

Marc van den Heuvel is bedrijfseconoom met een specialisatie in management en organisatie. Hij is een vaardige procesbegeleider en projectmanager.

Ronald van den Boom heeft een bestuurskundige achtergrond. Hij is zijn loopbaan begonnen als consultant bij Deloitte. Daarna heeft hij gewerkt bij Environmental Resources Management, een internationaal adviesbureau, om daarna 15 jaar bij de gemeente Tilburg te werken. Sinds 2014 werkt Ronald bij Arena Consulting. Ronald kent de overheid van binnen en van buiten. Hij heeft ervaring als consultant, beleidsmedewerker, lijnmanager (van teammanager tot directielid), programmamanager en projectleider. Inhoudelijk heeft Ronald ervaring met en kennis van vrijwel alle beleidsdomeinen.