Projectadviseur

Projectadviseur 06-26971196 Stef van der Weijden Sinds 1 september 2021 is Stef van der Weijden als projectadviseur aan Arena Consulting verbonden. Stef studeerde Integrale veiligheid aan de Avans Hogeschool in Breda. Zijn afstudeeronderzoek op het thema ‘ondermijning in een gemeentelijke organisatie’ deed hij onder begeleiding van onze senior adviseur John Smits. Stef is al van…

Adviseur

Adviseur06-23851989 Jos Dolstra Jos is goed thuis in de processen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Vanaf 2012 adviseert hij overheden in verschillende rollen bij het implementeren van de wet. Hij combineert een goed inzicht in de veranderopgave die de Omgevingswet met zich meebrengt met een gedegen kennis van de inhoud. Hij voert verkenningen uit naar…

Adviseur

Dr. John Smits (1962) is bestuurskundige en heeft als onder meer gewerkt bij DHV Management Consultants, Deloitte, de VROM-Inspectie (Noord-Brabant) en de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Adviseur

Drs. John Rayer adviseert samenwerkende overheden bij beleids-, bestuurs- en organisatievraagstukken. Hij is in Nijmegen afgestudeerd in bestuurs- en beleidswetenschappen en heeft meer dan 15 jaar ervaring met en kennis van complexe vraagstukken bij overheden.

Frank is organisatieadviseur en heeft als management consultant onder meer gewerkt bij Deloitte en DHV. Frank heeft ruime ervaring met vraagstukken rond Publiek Management.

Marc van den Heuvel is bedrijfseconoom met een specialisatie in management en organisatie. Hij is een vaardige procesbegeleider en projectmanager.

Ronald van den Boom heeft een bestuurskundige achtergrond. Hij is zijn loopbaan begonnen als consultant bij Deloitte. Daarna heeft hij gewerkt bij Environmental Resources Management, een internationaal adviesbureau, om daarna 15 jaar bij de gemeente Tilburg te werken. Sinds 2014 werkt Ronald bij Arena Consulting. Ronald kent de overheid van binnen en van buiten. Hij heeft ervaring als consultant, beleidsmedewerker, lijnmanager (van teammanager tot directielid), programmamanager en projectleider. Inhoudelijk heeft Ronald ervaring met en kennis van vrijwel alle beleidsdomeinen.